Omavalvontasuunnitelma

Palvelun tuottaja on Lääkärikeskus Mika Häkkinen Oy / Eurolääkärit

(y-tunnus 1599879-0), Hämeenk. 25 B, 33200 Tampere, puh. 0105262362,

e-mail eurolaakarit@eurolaakarit.fi. Toiminta tapahtuu Pirkanmaan hyvinvointialueella. Vastuuhenkilö on Maritta Häkkinen (sairaanhoitaja-terveydenhoitaja), yhteystiedot kuten edellä.

Eurolääkärit tuottaa lääkäripalvelua läsnäpalveluna suoraan potilaalle ajanvarauksella. Palvelut koostuvat pääasiassa lääkärinlausuntojen laatimisista. Lääkäripalveluiden tuottamisesta vastaa lääkäri Kristiina Iisakkila. Lääkäri toimii itsenäisenä ammatinharjoittajana, yhteystiedot kuten edellä.

Eurolääkäreillä on tiukat laatuvaatimukset palveluiden tuottamiselle

potilasta kuunnellen, ohjaten ja asiallisesti kohdellen. Palveluntuottaja

ja henkilöstö valvovat ja varmistavat palveluiden laadun ja asianmukaisuuden päivittäisellä keskinäisellä palaute- ja kehityskeskustelulla potilastilanteiden ja palautteiden mukaan. Epäkohtiin puututaan potilaan kanssa keskustellen, toimintaa korjaten ja kehittäen asian vaatimalla huolellisuudella. Muistutusten käsittelyn vastuuhenkilö sama kuin edellä.

Palveluiden turvallisuus koostuu tieto-, potilas- ja työturvallisuudesta. Palveluista vastaavia sitoo terveydenhuollon tuottajille ja ammattilaisille laaditut tieto- ja tietosuojamääräykset. Potilaiden ja henkilöstön palo- ja pelastusturvallisuus taataan henkilöstön ajantasaisella osaamisella ja pelastussuunnitelmalla.

Ammattitaitoinen laillistettu terveydenhuollon henkilöstö (lääkäri-sairaanhoitaja-terveydenhoitaja) toimivat yhdessä aktiivisesti omavalvontasuunnitelman toteuttamisen puolesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajanvaraus

Aukioloajat

Lääkärin vastaanotto vain

ajanvarauksella.

 

MA - PE 8:30 - 17